Start med at lave tærtebunden. Kom mel i en skål og smuldr smøret deri. Tilsæt salt og saml dejen med vand. Dejen skal hænge sammen. Tril dejen til en kugle og læg den tilbage i skålen. Sæt dejen i køleskabet i 15 minutter.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Rul dejen ud i en cirkel, som passer til tærtefadet (cirka 27 cm i diameter). Kom tærtebunden deri og prik dejen med en gaffel. Forbag dejen i den varme ovn i cirka 10 minutter.
Fyld
Skær broccoli i små stykker. Hak løg fint. Vend broccoli, løg og fetaost sammen i en skål og sæt det til side.
Æggemasse
Rør alle ingredienserne til æggemassen sammen i en skål.
Fordel fyldet i tærten og hæld æggemassen over. Vend fyldet lidt rundt, så æggemassen er ordentligt fordelt.
Bag tærten midt i ovnen i cirka 30-40 minutter. Hold øje med den, der er forskel på ovne.