Go Back
+ servings
Koldskål
Udskriv

Koldskål

Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, tykmælk, æg, vanilje og flødeskum.
Ret Dessert
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 4 spsk. sukker
  • 4 stk. æggeblommer
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 1 L kærnemælk
  • 0,5 L tykmælk
  • 1,5 dl piskefløde, pisket til flødeskum

Topping

  • 1,5 dl piskefløde, pisket til flødeskum
  • kammerjunkere
  • friske jordbær

Sådan gør du

  • Start med at piske æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
  • Pisk kærnemælk og ymer i - eller rør det i.
  • Pisk flødeskum i en skål og vend det forsigtigt i koldskålen.
  • Server koldskålen med kammerjunkere og friske jordbær.