Udskriv
Koldskål
Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, tykmælk, æg, vanilje og flødeskum.
Ret Dessert
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter minutter
Tilb. tid 10 minutter minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna
- 4 spsk. sukker
- 4 stk. æggeblommer
- 2 spsk. vaniljesukker
- 1 L kærnemælk
- 0,5 L tykmælk
- 1,5 dl piskefløde, pisket til flødeskum
Topping
- 1,5 dl piskefløde, pisket til flødeskum
- kammerjunkere
- friske jordbær
Start med at piske æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Pisk kærnemælk og ymer i - eller rør det i.
Pisk flødeskum i en skål og vend det forsigtigt i koldskålen.
Server koldskålen med kammerjunkere og friske jordbær.