Go Back
+ servings
Udskriv

Æblemuffins

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

muffins

  • 3 stk. æg
  • 3 dl fine havregryn - brug glutenfri havregryn hvis du ikke tåler gluten.
  • 3 stk. små danske æbler
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • lidt salt
  • 5 stk. friske dadler
  • 20 g smør / kokosolie

Topping

  • Skyr
  • Kanel
  • Honning/andet sødende

Sådan gør du

  • Skær æbler i små tern.
  • Blend dadler. Hvis din blender ikke kan blende dem, kan de moses med en gaffel istedet.
  • Bland æbler, havregryn, kanel, kardemomme, dadler, smeltet fedtstof, salt  og æg.
  • Kom dejen i silikoneforme.
  • Bages ved 200g varmluft i 15-20 minutter (hold øje med dem!)
  • Når de er kølet af, laves en topping. Bland skyr med lidt kanel og honning.