Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Æblemuffins
Ret
Bagværk
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
10
stk.
Forfatter
Stinna
Ingredienser
muffins
3
stk.
æg
3
dl
fine havregryn - brug glutenfri havregryn
hvis du ikke tåler gluten.
3
stk.
små danske æbler
1
tsk.
kanel
½
tsk.
kardemomme
lidt salt
5
stk.
friske dadler
20
g
smør / kokosolie
Topping
Skyr
Kanel
Honning/andet sødende
Sådan gør du
Skær æbler i små tern.
Blend dadler. Hvis din blender ikke kan blende dem, kan de moses med en gaffel istedet.
Bland æbler, havregryn, kanel, kardemomme, dadler, smeltet fedtstof, salt og æg.
Kom dejen i silikoneforme.
Bages ved 200g varmluft i 15-20 minutter (hold øje med dem!)
Når de er kølet af, laves en topping. Bland skyr med lidt kanel og honning.