Go Back
+ servings
Udskriv

Vegetarlasagne med stegte grøntsager vegetar lasagne

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Antal 4 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

sauce:

  • 1 dåse tomater
  • 1 spsk tomatpure
  • 2 spsk soltørrede tomater hakkede
  • 1 hvidløg finthakket
  • 1 rødløg hakket
  • salt
  • peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2-3 dl vand

grøntsager:

  • 1 squash skåret i skiver
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • grove lasagneplader
  • 1 pose ost

Sådan gør du

  • Først skal tomatsaucen laves.
  • Kom lidt olie i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg - lad det stege lidt.
  • Tilsæt derefter tomatpure, dåsen med hakkede tomater, de soltørrede tomater, salt, peber, vand og frisk basilikum.
  • Lad saucen småkoge, mens resten laves.
  • Skær squash i skiver og steg dem på en pande uden olie. Skiverne skal blive bløde og må gerne få lidt farve - alternativt kan du grille dem.
  • Vask spinat godt.
  • Nu skal lasagnen samles. Jeg kom ét tyndt lag tomatsauce i bunden, derefter lasagneplader, lidt tomatsauce, squash, tomatsauce, lasagneplader, spinat og tomatsauce + evt et lag plader igen.
  • Lasagnen bages ved 200g varmluft.
  • Når pladerne er ved at blive bløde, så skal lasagnen toppes med ost.
  • Bages til osten er gylden.
  • Velbekomme!