Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kerneboller uden mel
Ret
Bagværk
Køkken
Vegetarisk
Forfatter
Stinna
Ingredienser
150
g
skårne rugkerner
4
spsk.
chiafrø
100
g
hørfrø
100
g
havregryn
50
g
græskarkerner / solsikkekerner
4
stk.
æg
1
dl
vand
1/2-1
tsk.
salt
2
tsk.
kanel
1/2
tsk.
kardemomme
70
g
tørrede tranebær
2
spsk.
sødt
sukrin, honning, ahornsirup
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Kog rugkernerne i en gryde med vand i 10 minutter.
Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand.
Kom rugkerner, chiafrø, hørfrø, havregryn, solsikkekerner, æg, vand, salt, kanel, kardemomme, tørrede tranebær og sødende i en skål.
Rør det hele godt rundt.
Form bollerne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bages i 30-40 minutter. Lad dem køle af før de spises.
Velbekomme!