Start med at lave marcipanen. Blend mandlerne til mel (eller næsten) i en minihakker/kaffekværn.
Kom mandelmel i en skål og blend dadlerne med lidt vand. Hvis din minihakker ikke kan dette, kan dadlerne moses med en gaffel.
Bland mandelmel og dadlerne godt sammen med hænderne. Kom marcipan på køl, til den skal bruges. Gerne minimum 30 minutter.
Imens laves romkugle-massen. Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend det godt sammen.
Massen stilles også på køl i minimum 30 minutter.
Efter køl rulles marcipanen ud i den ønskede tykkelse. Dette gøres mellem 2 stykker film. Hvis det klistrer for meget, så drys lidt mel på.
Lav små 'pølse' formede ruller af romkugle massen og kom dem på marcipanen, skær marcipanen til i passende størrelser.
Pak marcipanen om romkugle-rullerne.
Enderne dyppes i smeltet chokolade.
Drys evt. med frysetørrede jordbær. Opbevares på køl.
Velbekomme!