Udskriv
Bagt græskar
Opskriften herunder rækker som tilbehør til 4 personer.
Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter minutter
Antal 4 personer
- 2 stk. hokkaidogræskar brug økologiske, så kan du også spise skallen
- revet skal af 2 økologiske citroner
- 1 stk. håndfuld friske krydderurter timian og rosmarin
- 50 g revet parmesanost evt mere - jo mere ost, jo sprødere kant
- 4 spsk. olivenolie
- salt
- peber
Skær toppen af græskaret og tag fyldet ud med en ske.
Kernerne kan bruges til Ovnristede græskarkerner.
Skær græskar ud i skiver - de skal ca. være 1 cm tykke.
Kom dem i en pose, hvori resten af ingredienserne blandes i. Kom godt med salt i, da hokkaidogræskar er ret sødt.
Vend det hele godt rundt og fordel det herefter på en bageplade.
Bages ved 200g varmluft til de er gyldne men møre. Test dette ved at prikke i dem med en gaffel.
Spises med det samme. Drys evt. med groft salt, hvis du ikke har fået nok salt på.
Velbekomme.