Go Back
Udskriv

Pastasalat med pesto og kikærter

Ret Aftensmad, frokost
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 200 g pasta (penne eller skruer)
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 dåse kikærter (cirka 240g)
  • 2-3 spsk. rød pesto
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 lille håndfuld ristede pinjekerner

Sådan gør du

  • Kog pasta i letsaltet vand.
  • Imens hakkes rødløg fint og peberfrugt skæres i mindre tern. Kom det i en skål.
  • Tilsæt skyllede kikærter, pesto, olivenolie, salt, peber og hakket bredbladet persille.
  • Når pasta er kogt overhældes det med koldt vand. Lad det dryppe af. Tilsæt det til skålen og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
  • Top pastasalaten med ristede pinjekerner.