Udskriv

Arepas

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 400-450 g harina PAN en type mel, som består af forkogt majsmel. Jeg har købt mit i Bazar Vest
  • 1,5 tsk. salt
  • 900-1000 ml varmt vand ikke kogende, men varmt
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Hæld PAN mel i en skål. Tilsæt salt, varmt vand, olivenolie.
  • Rør det hele godt sammen med en ske og lad det stå på køkkenbordet i 15 minutter.
  • Efter de 15 minutter tændes ovnen på 200 grader varmluft.
  • Kom lidt olie på en stegepande. Tag en lille kugle dej i hænderne og form den til et lille fladt brød. De skal være tynde, så de ikke bliver alt for klistrede.
  • Steg det i olie på begge sider, til de er gyldne.
  • Når de er stegt kommes de på en bageplade beklædt med bagepapir i 10-15 minutter.
  • Spises med det samme - velbekomme!

Noter

Du kan ikke bruge almindelig majsmel til denne opskrift, men i stedet den type der nævnes under ingredienser.