Udskriv

Havregrød med kanelbagte blommer

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vand
  • 2 dl havremælk eller en anden mælk
  • ét drys salt
  • 2 tsk. kokosolie

Kanelbagte blommer:

  • 10 små blommer man kan sikkert også bruge andre frugter
  • 1-2 tsk. kokossirup honning, agavesirup
  • 1 tsk. kanel

Topping:

  • granola
  • yoghurt almindelig eller soyayoghurt

Sådan gør du

  • Start med at lave kanelblommerne.
  • Skær blommerne i halve og fjern stenen.
  • Kom blommerne i et fad. Hæld sirup over og drys med kanel. Vend det rundt med en ske.
  • Bages i ovnen ved 200grader (varmluft) til blommerne er møre.
  • Lav nu havregrøden, imens blommerne køles lidt af.
  • Havregrøden laves ved at komme alle ingredienserne i en gryde og koges under omrøring, til grøden er blevet tyk.
  • Server havregrøden med blommerne, lidt granola og yoghurt.
  • Velbekomme.