Go Back
Udskriv

Bagt havregrød med blåbær og hindbær

Ret Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3 dl havregryn du kan bruge både fine og grove
  • 2 stk. æg
  • 1 spsk. kokosolie smeltet eller blødt
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. sirup / honning
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 2 dl mælk
  • 100 g frosne bær

Sådan gør du

  • I en skål blandes havregryn, æg, kokosolie, kanel, sirup, salt, kardemomme og mælk.
  • Rør det godt sammen.
  • Tilsæt de frosne bær og rør lidt rundt, så de er fordelt i dejen. Gem lidt til at toppe grøden med.
  • Kommes i en form eller et ildfast fad.
  • Bages ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 30 minutter.
  • Spises med en klat skyr til.
  • Velbekomme!

Noter

Brug også gerne andre bær - eller kom lidt rabarber i grøden.