Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Majsvafler
Vafler lavet med majsmel. Gode til bønnefyld.
Ret
Aftensmad, Bagværk
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Forfatter
Stinna
Ingredienser
3
stk.
æg
4
spsk.
majsmel
1,5
dl
mælk
salt og peber
olie til stegning
Sådan gør du
Pisk æg, majsmel, mælk, salt og peber sammen.
Når det er en homogen blanding, så er det klar til at komme i vaffeljernet.
Jeg kom lidt olie i mit vaffeljern til den første vaffel. Det var ikke nødvendigt ved de næste.
Kom dit yndlingsfyld i - fx. kikærtefyld.
Noter
Du kan også lave majsvaflerne dagen i forvejen og blot varme dem dagen efter. Men de er bedst nylavede.