Go Back
Udskriv

Æblepandekager

Ret Dessert, Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 150 g havregryn glutenfri hvis du ikke spiser gluten
  • 2 dl mælk alm. eller rismælk
  • 1-2 tsk kanel
  • 1 æg
  • lidt salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 store æbler
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Kom æg, havregryn, mælk, salt, kanel og bagepulver i en blender.
  • Blend til det har en ens konsistens.
  • Riv æbler groft og bland det i dejen.
  • Steges som små pandekager på en pande i lidt olie. Steges ved middel varme.
  • Spises lune med lidt sundere nutella, friske æbler og en smule agavesirup.
  • Velbekomme!