Go Back
Udskriv

Edamame hummus

Skøn hummus lavet på edamamebønner. Lavet med frosne edamamebønner, tahin, spidskommen, olie, hvidløg og citronsaft.
Ret Dip og dressinger
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 portion
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3 dl frosne edamame frosne uden bælg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tahin (gerne en lys variant)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 dl cremefraise (hvis du ikke spiser mælkeprodukter, så prøv med soya-yoghurt)
  • ½-1 tsk. salt

Sådan gør du

  • Kom bønnerne i en skål. Hæld kogende vand over dem og lad dem stå i 2 minutter.
  • Hæld vandet fra.
  • Blend bønnerne med cremefraise, tahin, olivenolie, hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt og cremefraise. Smag til med salt og citron.
  • Serveres som tilbehør til salat, ovenpå brød eller måske som dip til gulerødder.
  • Velbekomme.