Go Back
+ servings
Udskriv

Quinoasalat med feta og hindbær

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g quinoa ukogt
  • 1/2 stk. almindeligt løg
  • 6 stk. cherrytomater
  • 1 stk. lille håndfuld frisk persille og frisk oregano
  • 1 stk. håndfuld mandler
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • peber
  • topping:
  • 50 g feta / salatost
  • friske hindbær

Sådan gør du

  • Kog quinoa efter anvisning på posen.
  • Imens skæres løg fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  • Hak krydderurter og mandler groft.
  • I en skål blandes løg, cherrytomater, krydderurter, mandler og  kold quinoa.
  • Hæld olivenolie og citronsaft over, samt salt og peber. Vend det hele godt rundt.
  • Salaten toppes med fetaost og friske hindbær.
  • Velbekomme!