Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Quinoasalat med feta og hindbær
Ret
Salat
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
2
personer
Forfatter
Stinna
Ingredienser
100
g
quinoa
ukogt
1/2
stk.
almindeligt løg
6
stk.
cherrytomater
1
stk.
lille håndfuld frisk persille og frisk oregano
1
stk.
håndfuld mandler
1
spsk.
olivenolie
1
spsk.
citronsaft
salt
peber
topping:
50
g
feta / salatost
friske hindbær
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisning på posen.
Imens skæres løg fint. Skær cherrytomater i kvarte.
Hak krydderurter og mandler groft.
I en skål blandes løg, cherrytomater, krydderurter, mandler og kold quinoa.
Hæld olivenolie og citronsaft over, samt salt og peber. Vend det hele godt rundt.
Salaten toppes med fetaost og friske hindbær.
Velbekomme!