Udskriv

Butternut curry - spicy butternutsquash ret

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 3 portioner

Ingredienser

  • 1 stk. butternutsquash alternativt 1 lille hokkaidogræskar
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. løg
  • 2-4 tsk. rød karrypasta pas på, nogle er meget stærke
  • 2-3 dl vand
  • 1 stk. dåse kokosmælk
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • 1x1 cm frisk ingefær
  • lidt chili
  • 1 stk. bouillionterning
  • citronsaft
  • salt
  • 1 stk. dåse kidneybønner
  • 3 spsk. soyasauce
  • for en tykkere ret, tilsæt 1 broccoli eller blomkål i store tern
  • ris til servering

Sådan gør du

  • Skræl butternutsquash og skær det i små tern.
  • Hak hvidløg og løg fint.
  • Kom olie i en gryde og tilsæt butternutsquash, hvidløg og løg. Lad det stege lidt.
  • Tilsæt karrypasta, vand, kokosmælk, stødt koriander, hakket ingefær, lidt chili og en bouillionterning.
  • Lad det hele koge, til butternutsquash er mørt.
  • Blend retten og smag til med salt og citronsaft.
  • Hvis du ønsker en mere fyldig ret, tilsættes der groftskårne grøntsager til retten og småkoger imens resten laves.
  • Kog ris som anvist på posen.
  • Til sidst skal der laves stegte kidneybønner.
  • Skyl kidneybønner grundigt. Kom dem på en pande.
  • Tilsæt soyasauce og lad det stege, til alt soyasauce er kogt væk.
  • Retten serveres med ris og soyastegte kidneybønner.
  • Velbekomme!