Udskriv

Syltede rødløg med æblecidereddike

Ret Tilbehør
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 store rødløg
  • 3 dl æblecidereddike du kan også bruge en almindelig eddike
  • for en mindre sur variant, så brug 2 dl eddike og 1 dl vand
  • 3 laurbærblade
  • 1 tsk. sorte peberkorn
  • 3. spsk honning

Sådan gør du

  • Fjern skrællen fra rødløg og skær rødløg i skiver.
  • Kom det i en gryde med eddike, honning, laurbærblade og hele peberkorn.
  • Lad det koge op og sluk herefter for det.
  • Kom grydens indhold i et rent glas med låg.
  • Sættes i køleskabet og kan spises efter et par timer.
  • Velbekomme!