Go Back
Udskriv

Ærtesuppe med grøn karrypasta og kokosmælk

Antal 4 portioner
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2x2 cm frisk ingefær
  • 2 tsk. grøn karrypasta (måske mere)
  • 400 g frosne ærter
  • 4 dl vand (gerne med 1 grøntsagsbouillion-terning i)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 stk. lime, saft heraf

Sådan gør du

  • Skær løg i tern, hvidløg og ingefær i små stykker. Du behøver ikke at hakke det for fint, for suppen skal blendes.
  • Kom løg, hvidløg og ingefær i en gryde med olie. Tilsæt karrypasta. Lad det stege lidt.
  • Tilsæt frosne ærter i gryden. Tilsæt vand og kokosmælk.
  • Lad suppen koge lidt ind. Blend suppen og kom den tilbage i gryden.
  • Smag til med soyasauce, salt og lime.
  • Spises med nudler, forårsløg eller en nybagt bolle. Velbekomme!