Go Back
+ servings
Udskriv

Vegetarisk minestronesuppe 

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • olie til stegning
  • 2 stk. løg
  • 4 fed hvidløg
  • 200 g persillerod
  • 250 g gulerødder
  • 3 spsk. tomatpure
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk. frisk basilikum, hakket
  • 1 spsk. frisk oregano, hakket
  • 1 spsk. frisk timian, hakket
  • 5 dl vand (måske mere)
  • salt og peber
  • 150 g suppehorn

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Kom olie i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege lidt.
  • Skær persillerod og gulerødder i mindre stykker. Suppe skal ikke blendes, så lav dem ikke for store.
  • Tilsæt det til gryden.
  • Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, basilikum, oregano, timian og vand.
  • Lad det nu koge 30 minutters tid (eller mindre).
  • Når grøntsagerne er møre tilsættes pasta (suppehorn) og koges i suppe. Det kan være at suppen kræver mere vand, alt efter hvor tynd/tyk du vil have den.
  • Smages til med salt og peber. Velbekomme.