Go Back
Udskriv

Sommersalat med bulgur, edamamebønner, granatæble og feta

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

Salat

  • 2 dl bulgur, ikke kogt
  • 4 dl vand til kogning
  • 1 stk. rødløg
  • 1 dl granatæblekerner / 1 granatæble
  • 200 g edamamebønner (frosne uden bælg)
  • bredbladet persille
  • feta / salatost
  • 1 stk. avocado

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sirup
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog bulgur i letsaltet vand.
  • Snit rødløg fint og kom det i en skål.
  • Tilsæt granatæblekerner, edamamebønner og grofthakket bredbladet persille.
  • Dressingen røres sammen i en lille skål.Når bulgur er kogt, overhældes det med koldt vand. Hæld vandet fra. Tilsæt det kolde bulgur til skålen, tilsæt dressing og rør det rundt.
  • Top salaten med feta og avocado.
  • Velbekomme.