Go Back
Udskriv

Sommersalat med bulgur, granatæble, feta, persille og mynte

Ret Salat
Køkken Mellemøstlig, Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1,5 dl bulgur
  • 300 g cherrytomater
  • 1/2 stk. agurk
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille
  • 1 stor håndfuld frisk mynte
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1 stk. granatæble

Dressing

  • 1/2 stk. citron - saften heraf (ca. 3 spsk.)
  • 1/3 tsk. stødt kanel
  • 1/3 stk. stødt spidskommen
  • salt

Topping

  • feta eller salatost

Sådan gør du

  • Kog bulgur efter anvisning på pakken.
  • Skær tomater og agurk i mindre stykker. Kom det i en skål.
  • Hak persille og mynte - jeg kan godt lide, at det ikke er hakket for fint. Tilsæt det til skålen.
  • Snit løg fint og kom det i skålen.
  • Pil granatæblet, så det kun er kernerne der er tilbage. Kom halvdelen i skålen og gem resten til at toppe salaten med.
  • Lav dressingen ved at blande ingredienserne i en skål.
  • Når bulgur er færdigt skylles det med holdt vandt i en si/sigte.
  • Kom det kolde bulgur i salatskålen, tilsæt dressing og bland det godt rundt.
  • Top salaten med feta og granatæblekerner.
  • Velbekomme.