Go Back
+ servings
Blomkålsbrød
Udskriv

Blomkålsbrød

Ret Bagværk
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 9 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1/2 stk. blomkål (ca. 400g)
  • 100 g havregryn
  • 3 stk. æg
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 2 spsk. fint mel (fx hvedemel)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader (ikke varmluft).
  • Start med at skære blomkål i mindre stykker. Kom det i en foodprocessor (eller minihakker) og hak det, til det er fint i konsistensen.
  • Tilsæt æg og tænd igen. Hak/blend til massen er næsten ensartet. Tilsæt resten af ingredienserne og blend igen.
  • Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Glat dejen ud med en dejskraber - kom evt. lidt vand på den, så går det nemmere.
  • Bages i ovnen i 25-30 minutter. Skæres ud når de er kommet ud af ovnen. Fjernes forsigtigt fra bagepapiret når de er kølet af.
  • Bruges til toast, pizza eller bare som brød.