Udskriv

Græskar curry

Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1 stk. stort løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2x2 cm frisk ingefær
  • olie til stegning
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. sukker eller sirup
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk. karry
  • 1 stk. lille hokkaidogræskar (gerne økologisk)
  • 300 g edamamebønner, frosne uden bælg
  • 1 spsk. soyasauce
  • saft af 1/2 citron

Tilbehør

  • kogte ris

Sådan gør du

  • Hak løg groft, hvidløg hakkes fint og ingefær rives fint.
  • Tilsæt det til en dyb pande/ eller gryde med olie på.
  • Tilsæt karrypasta.Lad det stege, til løgene er blevet klare.
  • Tilsæt nu dåserne med tomater, sukker, kokosmælk og karry.
  • Lad det simre.Imens skæres græskar i halve. Fjern kernerne. Skær nu græskar i mindre stykker.
  • Tilsæt græskar og edamamebønner til gryden og lad det koge, til græskar er mørt (men stadig har lidt bid).
  • Smag retten til med soyasauce og citron (og evt. lidt salt).
  • Spises med ris til. Velbekomme.