Go Back
Udskriv

Bønnedeller med feta og soltørrede tomater

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 3 stk. æg
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. tørrede koriander
  • 3-5 spsk. havregryn (mere hvis din dej er for flydende)
  • 2-5 spsk. mel (majsmel, hvedemel, speltmel) (mere hvis din dej er for flydende)
  • 2 spsk. soltørrede tomater, hakkede
  • 50 g fetaost / salatost
  • lidt rød chili

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne grundigt og hæld vandet fra. Kom æg, kidneybønner, havregryn og mel i en blender/minihakker. Det må gerne være en smule groft.
  • Tilsæt alle krydderierne og rør godt rundt.
  • Til sidst tilsættes fetaost og soltørrede tomater.
  • Bønnedellerne steges på en pande i lidt olie, til de er gyldne på begge sider. Jeg steger ved middelvarme, så synes jeg de hænger bedst sammen.

Noter

Opbevares i en bøtte i køleskabet.