Go Back
Udskriv

Simpel tomatsalat med perlebyg

Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2 dl perlebyg
  • 400 g cherrytomater
  • 1 stk. agurk
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. limesaft
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum og mynte
  • fetaost / salatost

Sådan gør du

  • Start med at koge perlebyg i letsaltet vand efter anvisning på posen (de skal stadig have lidt bid efter at de er kogt).
  • Vask cherrytomater og skær dem i halve. Kom dem i en skål.I en lille skål laves en dressing af olivenolie, limesaft, salt, peber og hakket basilikum og mynte. Rør det sammen.
  • Når perlebyg er færdigt skylles det med koldt vandt, så det ikke længere er varmt. Kom det i skålen.
  • Hæld dressingen over og rør det godt rundt.
  • Top salaten med fetaost. Velbekomme.