1spsk.krydderi (Jeg har lavet dem både med garam masala, samt med paprika og spidskommen)
2-3spsk.olivenolie
1/4-1/2tsk.salt
2spsk.hvedemel(jeg har kun forsøgt med hvedemel, men måske en anden fin meltype kan bruges)
Sådan gør du
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt.
Tænd ovnen på 200 grader - varmluft.Kom kikærter,krydderier, olivenolie og salt i en skål og bland godt.
Tilsæt hvedemel og bland det hele godt sammen.
Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem i ovnen. Jeg gav dem 30-40 minutter, men de skal have til de er næsten helt sprøde og gyldne. Vend dem gerne med en ske undervejs. De bliver helt sprøde når de er taget af. Hold øje med dem - der er forskel på ovne.
Spises som snack og opbevares i en lufttæt beholder, så kan de holde nogle dage - hvis de ikke er spist inden!