Udskriv

Kartoffelsalat med pesto, salatost og ristede mandler

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Keyword Sommer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 600 g kartofler (rå vægt)
  • 1 stk. løg
  • 200 g cherrytomater
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 3 spsk. grøn pesto (gerne en af de varianter der er på køl i supermarkedet)
  • 1 håndfuld ristede mandler
  • salatost eller fetaost

Sådan gør du

  1. Start med at koge kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem efterfølgende køle af.

  2. Når kartoflerne er afkølet kommes de i en skål.

  3. Skær løg i skiver (eller hak det). Skær cherrytomater i halve. Tilsæt det til skålen.

  4. Hak bredbladet persille groft og tilsæt det til skålen.

  5. Tilsæt pesto og vend det hele godt rundt.

  6. Top salaten med ristede mandler (ristes på en tør pande) og salatost.

  7. Velbekomme.