Udskriv

Græsk kikærtesalat

Skøn græsk kikærtesalat med tomater, feta og oregano

Ret Salat
Køkken Middelhavet, Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter (ca. 240g)
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt

Salat

  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1/2 agurk
  • 20 stk. cherrytomater (ca. omkring 200g)
  • 1 lille salatløg eller rødløg

Dressing

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 tsk. tørret oregano
  • salt

Topping

  • salatost eller fetaost

Sådan gør du

  1. Skyl kikærterne grundigt. Kom olie på en pande og tilsæt salt og kikærter. Lad dem stege et par minutter.

  2. Vask spinat og kom det i en skål. Skær tomater i halve og agurk i tern. Skær løg i tynde ringe.

  3. Lav dressingen ved at røre alle ingredienserne sammen. Hæld dressingen over grøntsagerne og vend det godt rundt - evt med dine hænder. Smag salaten til med salt.

  4. Tilsæt de (lidt lune) kikærter og top salaten med feta eller salatost.