Spinatpandekager - madpandekager med spinat
Udskriv

Spinatpandekager

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2-3 dl vand
  • 100 g spinat der kan bruges både frisk og frossen, bare sørg for at det frosne skal tø lidt op først
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • salt
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Kom vand og spinat i en foodprocessor. Hvis du bruger frossen spinat, så kom det i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i nogle minutter. Pres vandet fra og blend spinat med vand.
  • Tilsæt æg, hvedemel, fuldkornsmel, salt og olie. Blend det sammen. 
  • Steges på en pande ved middel varme med lidt olie på.
  • Spises med fyld.
  • Velbekomme!

Noter

De pandekager der ikke bliver spist, kan opbevares i køleskabet til næste dag og derefter lunes.