Udskriv
Spinatpandekager - madpandekager med spinat

Spinatpandekager

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2-3 dl vand
  • 100 g spinat der kan bruges både frisk og frossen, bare sørg for at det frosne skal tø lidt op først
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • salt
  • 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. Kom vand og spinat i en foodprocessor. Hvis du bruger frossen spinat, så kom det i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i nogle minutter. Pres vandet fra og blend spinat med vand.

  2. Tilsæt æg, hvedemel, fuldkornsmel, salt og olie. Blend det sammen. 

  3. Steges på en pande ved middel varme med lidt olie på.

  4. Spises med fyld.

  5. Velbekomme!