Udskriv

Spicy suppe med kokosmælk vegansk

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 stor knold frisk ingefær
  • 3 fed hvidløg hakket
  • 1 stor dåse kokosmælk
  • 1-2 dl hakkede tomater jeg har brugt urtekrams på glas
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 1/4 tsk. chili pas på - suppen er også lidt spicy uden..
  • Lidt salt
  • Grøntsagsbouillon
  • Saft af ½ citron
  • Et par håndfulde frisk persille

Idé til fyld

  • 1/4 blomkål, lidt broccoli og rød peber i. eller koriander og peanuts.

Sådan gør du

  1. Hak løg og steg dem i olie.
  2. Kom ingefær (hakket) og hvidløg(presset) i panden og steg et minuts tid.
  3. Tilsæt kokosmælk og tomat.
  4. Smag til med krydderierne og kom citronsaft i.
  5. Lad det hele småkoge i 15 min.
  6. Kom lidt grønt i som fyld og lad koge med.
  7. Lige inden servering kommes hakket persille i.
  8. Rør rundt.
  9. Server med lidt persille på toppen ( på de nye billeder har jeg valgt koriander og koriander).
  10. Velbekomme.