Go Back
Udskriv

★ Sund mad på SU - indisk vegetarisk curry ★

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 x 2 cm frisk ingefær
  • 1 spsk. garam masala indisk blandingskrydderi
  • 1 tsk. spids spidskommen
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 sød kartoffel mellemstørrelse
  • 3 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 skvæt fløde soyafløde eller kokosmælk
  • salt

Serveres med ris til.

    Sådan gør du

    • Hak løg og hvidløg fint.
    • Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg.
    • Hak ingefær fint og kom det på panden. Tilsæt krydderierne.
    • Skyl kidneybønnerne godt.
    • Skræl den søde kartoffel og gulerødderne og skær dem i tern.
    • Tilsæt kidneybønner, sød kartoffel, gulerødderne, hakkede tomater, fløde og salt.
    • Lad det koge sammen til grøntsagerne er møre.
    • Kog ris til og spises sammen.
    • Velbekomme.