Udskriv

Hjemmelavede knækbrød med kerner

Ret Bagværk
Keyword Knækbrød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 20 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl græskarkerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • 2 dl koldt vand
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • I en skål blandes alle ingredienserne og røres godt sammen i en ske.
  • Tænd ovnen på 200grader varmluft. Sæt imens skålen i køleskabet, til ovnen er helt varm.
  • Kom bagepapir på en bageplade. Placer dejen derpå. Kom endnu et stykke bagepapir på og rul nu dejen ud mellem de to stykker bagepapir - brug hænderne eller en kagerulle. Sørg for at dejen er lige tyk over hele pladen.
  • Tag det øverste stykke bagepapir af  skær nu dejen med en kniv, så du får en passende størrelser knækbrød. Prik dejen med en gaffel og placer herefter bagepladen i midten af ovnen.
  • Bages i ca. 15-17 minutter, eller til de er godt gyldne.
  • Lad dem køle af inden de spises - de bliver helt kolde, når de er kølet af.
  • Velbekomme.