Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Vegetarisk panang med grønt, rød karry og kokosmælk
Ret
Aftensmad
Køkken
Asiatisk
Keyword
Vegetarisk
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
35
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
1
stort løg
3
fed
hvidløg
1
spsk.
olivenolie
2x2
cm
frisk ingefær
3
tsk.
rød karrypasta
(allerhelst panang-curry)
3
stk.
gulerødder
1
stk.
broccoli
200
g
edamamebønner
frosne (uden bælg)
1
dåse
kokosmælk
(stor)
1
tsk.
sukker
2
spsk.
peanutbutter
saft af 1/2 citron
salt
Til servering
ris
friske koriander
saltede peanuts
Sådan gør du
Start med at hakke løg og hvidløg.
Kom olie på en pande og tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege lidt.
Skær ingefær i små stykker(eller riv det fint) og tilsæt det til panden sammen med karrypasta.
Vask gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Vask broccoli og skær det i mindre stykker.
Tilsæt gulerødder, broccoli og edamamebønner til panden. Lad det stege lidt under omrøring.
Tilsæt kokosmælk, sukker, peanutbutter, citronsaft og salt.
Lad retten koge til gulerødder er møre, men stadig har lidt bid.
Kog ris i en gryde efter anvisning på posen.
Retten smages til med salt og citronsaft.
Retten serveres med ris og toppes med friske koriander og saltede peanuts.
Noter
Retten kan sagtens laves dagen i forvejen og blot varmes dagen efter.