‘Squash pasta’ med rosenkål i flødesauce

af Stinna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg er blevet helt vild med rosenkål. Hvor har de været hele mit liv? Jeg har altid hørt, at de små fine kål smager af prut.

Grønt-manden på torvet siger, at det er fordi at folk koger dem. Istedet skal de steges på panden.

Jeg har derfor forsøgt mig med stegt rosenkål i parmesan-fløde sauce.

Opskrift på rosenkål i flødesauce. Opskriften er til én person :-)

10 rosenkål

1 løg

70g parmesan

En slat fløde

½ tsk. stærk paprika (det bliver lidt stærkt, så brug mindre hvis du ikke er til stærk mad).

Smør eller olie til stegning

salt og peber

Pasta

én squash

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Start med at vaske dine rosenkål. Tag de yderste blade af skær kålen i kvarte. (undskyld min grimme neglelak..)

Steg løg et par minutter på panden og kom rosenkål ved.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter et par minutter kommes fløde i. Det skal koge ind, så det bliver cremet. Kom parmesan i samt paprika, salt og peber.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lad retten stå og koge ind. Imens laves der squash-pasta. Brug en spiralizer. Hvis du ikke har sådan én, så brug en kartoffelskræller.

Jeg kogte mit pasta et par minutter og blandede derefter pasta og sauce sammen. :-)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly, PDF & Email