Madanmeldelse – Onkel A

af Stinna

Onkel A-2

I søndags havde min kæreste fødselsdag og han havde lavet en lille overraskelse til mig. Vi skulle have brunch i Vejle, som ellers er en by jeg ikke har besøgt særlig ofte. I Vejle ligger caféen Onkel A, som min kæreste havde hørt om fra en kammerat.

Hos Onkel A fik vi hver én brunch – jeg valgte veggiebrunch (som også kan laves vegansk). Dertil fik vi en valgfri kaffe og en flaske rabarber-saft. Alt dette for 175kr pr mand, som er en ganske rimelig pris for alt dette.

Caféen skal have ros for, at lave en anderledes brunch end de fleste andre caféer. Jeg var især vild med alt det grønne, der var på min tallerken. Det hele var dejligt frisk, der var meget forskelligt og det hele var egentligt ganske simpelt. Man skal ikke forvente noget helt nytænkende, men ganske simpelt en god (og lidt sundere) brunch. Jeg kunne desværre ikke spise hele min brunch, men fik smagt på det hele.  Jeg kunne godt have brugt lidt mere smag i de to salater som var på min vegetarbrunch, men jeg er også vant til at lave mine salater meget smagsfulde. Som vegetar blev jeg virkelig glad over, at tjeneren spurgte ind til, hvorvidt æg eller fisk var ok. Det var virkelig god betjening vi fik. Det er (desværre) ikke så ofte, at jeg oplever at spisesteder har styr på vegetarisk mad. Min cappuccino var ganske fin, min kæreste synes dog hans americano var lidt kedelig.

Så hvis du skal forbi Vejle, så kan jeg anbefale jer at prøve brunch på denne café. Jeg tror at det er en god idé at bestille bord i forvejen, da caféen er godt besøgt.
Onkel A-3 Onkel A-4 Onkel A-5 Onkel A

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Kaya 26. juni 2016 - 16:45

MIne forældre bor (og jeg boede for et år siden) i Vejle, men har godt nok aldrig besøgt cafeen. Engang ville min farmor og jeg spise derinde, men som du så rigtig skriver, så er stedet godt besøgt, så vi måtte tage på en anden café.
Måske vi skulle prøve igen, hvis det er så godt..især hvis de også har en vegansk udgave af brunchen. Det lyder meget interessant! :)

Reply
Stinna 27. juni 2016 - 21:27

Hej, så må du hellere få prøvet deres brunch :-) Deres vegetariske brunch var god!

Reply
Thomas 7. juli 2016 - 04:05

Kender ikke selv til Vejle området, men har hørt godt om flere steder i byen, så måske man snart skulle lægge sin vej forbi det jyske :-D
Jeres brunch ser virkelig lækker ud og altid godt med en god betjening. Dog ærgerligt med din kærestes lidt kedelige kaffe. Som kaffeelsker er det noget af det, jeg lægger meget vægt på når jeg besøger en café :-D

Reply
Stinna 17. juli 2016 - 09:21

Hej Thomas, ja du må forbi Vejle!
Lidt øv med kaffen, men resten af oplevelsen var rigtig god :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy