Tortilla chips

af Stinna

Tortillachips – nemme chips lavet af tortillapandekager, lidt olie og krydderier. Så selvom denne opskrift måske snarere er et tip end det er en egentlig opskrift, så vil jeg gerne dele den med jer alligevel. For disse chips blev knasende sprøde og så er de virkelig nemme at lave.

Hjemmelavede tortillechips

Opskriften er virkelig nem. Faktisk skal du blot have tortillapandekager, olie og krydderier. Så skal disse blot en tur i ovnen og så er der knasende sprøde chips, som er gode til dip. Du kan selvfølgelig også købe tortillachips. Men hvis du har et par pandekager til overs du ikke aner hvad du skal bruge til, så er disse et bud.

Herhjemme spiste vi disse tortillachips sammen med denne dip/dressing: Nem dressing med ketchup, paprika og hvidløg.

Tortillachips
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
 
Ret: Snack
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 plade
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingredienser
  • 2 stk. tortillapandekager
  • lidt olivenolie
  • salt
  • tørret chili
  • paprika
Sådan gør du
  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Tag en bageplade frem og beklæd den med bagepapir.

  3. Klip pandekagerne i ønskede små stykker. Jeg foldede pandekagerne på midten og klippede så pandekagerne i små stykker. Placer dem på en bageplade.

  4. Pensel (eller dup) olivenolie på stykkerne. Drys med ønskede krydderier. Du kan også komme det hele i en pose og vende det godt rundt. Jeg brugter kun lidt olie pr. chips – og de bliver alligevel knasende sprøde.

  5. Hold godt øje med ovnen. De skal kun lige være gyldne. De bliver endnu mere knasende, når de er kølet af. Spises afkølede.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.