Rugbrødscroutoner

af Stinna
Rugbrødscroutoner

Rugbrødscroutoner – sprøde croutoner af rugbrød. Nemme og knasende sprøde rugbrødscroutoner lavet af en rest rugbrød, lidt olivenolie, groft salt og eventuelt lidt krydderier.

Sprøde rugbrødscroutoner

Når jeg har en rest rugbrød tilbage, som er lidt for tørt til at vi gider at spise det herhjemme, laver jeg ofte rugbrødscroutoner. De er genialt som topping til salat, suppe eller bare som en lille snack.

Hvis du har en tør rest rugbrød liggende, er disse opskrifter måske også noget for dig:

Opskriften her rækker til et lille glas med rugbrødscroutoner:

Rugbrødscroutoner
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
 
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingredienser
  • 3 tykke skiver rugbrød
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. groft salt
  • 1 tsk. paprika (kan undværes)
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Skær rugbrødsskiverne i tern af cirka 1×1 cm. Brug helst en brødkniv, så smuldrer det ikke så nemt. Kom stykkerne i en skål.

  3. Tilsæt olivenolie, groft salt og paprika. Vend det godt sammen.

  4. Kom bagepapir på en bageplade. Hæld rugbrødstern ud på pladen og fordel dem godt.

  5. Bages midt i ovnen i 15-20 minutter. De bliver sprøde når de er kølet helt af.

  6. Velbekomme.

3 tykke skiver rugbrød

3 spsk. olive

groft salt

1 tsk. paprika

200g varmluft.

Rugbrødscroutoner

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og lidt billeder fra min hverdag.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.