Salat med perlebyg og bolsjebeder…

af Stinna

_DSC0054

Endnu en madpakke idé. Efter at være startet på studie, skal der jo laves madpakke hver dag. Ídeen med madpakke er jo, at den skal holde en mæt længe – og det gør mine grove salater. En god idé er at lave til flere dage, så man ikke skal lave madpakke hver dag.

Udover salat har jeg ofte gulerødder, figenstang, æble og lidt nødder med. Hvis I har nogle gode idéer til en spændende madpakke, så byd gerne ind. I går havde jeg hytteost-muffins i ovnen. Forhåbenligt smager disse godt, så de kan komme med på madpakke.

Til salaten overfor har jeg brugt:

1-2 dl kogt perlebyg

Cremet feta

1 bolsjebede

2 gulerødder

frisk basilikum

2tsk god pesto

Kom evt. lidt æble og peberfrugt i også.

Kog perlebyg. Lad det køle af og bland herefter med de andre ingredienser. Nem og enkel frokost. Jeg har brugt denne pesto, som jeg købte på foodfestival.

_DSC0794

Print Friendly, PDF & Email