Så er jeg snart klar til afrejse

af Stinna

1

Denne weekend er ret speciel for mig. Jeg er ved at pakke til min rejse, hvor jeg skal arbejde på et hospital i 10 uger og derefter rejse rundt med en veninde i Vietnam. Jeg glæder mig helt vildt, men er samtidigt spændt og lidt nervøs.  Jeg har fået pakket min rygsæk – hold nu op, det var svært. Hvordan pakker man til tre måneder?

Egentlig har jeg ikke særlig meget tøj med, men så alligevel. Jeg startede med at skrive en pakkeliste, hvor de mest nødvendige ting stod skrevet. Derefter lagde jeg det hele frem, sorterede i det og kom det så i tasken.

Det sværeste for mig var faktisk, at jeg har en virkelig sart hud og derfor ikke bare kan købe alle typer kropsprodukter. Det samme gælder shampoo og ansigtspleje. Jeg har derfor virkelig skulle tænke over, hvilke produkter jeg gerne vil have med. Jeg har været så heldig, at Jurlique har sendt mig de lækreste kropspleje produkter, som jeg tager med mig til Vietnam. Da jeg modtog dem, havde Jurlique skrevet at de ville være perfekte til min hud, som nok kommer til at trænge til ekstra fugt. Jeg glæder mig til at prøve disse!

Derudover har jeg sørget for at købe en ny fin bikini, få oprettet en bruger på Storytel (så jeg kan høre lydbøger i flyet!), købe en god solcreme, medbringe en masse vigtige papirer. Derudover har jeg selvfølgelig pakket mit store kamera, selvom det fylder ALT for meget i min lille taske. Hvis nogle af jer har været afsted længe og har nogle gode pakke-tips, så kom endelig med dem i kommentarfeltet. Jeg har sådan på fornemmelsen, at jeg mangler noget…

2

// Produkterne er modtaget i gave af Jurlique.

 

7 Kommentarer

7 Kommentarer

Martine 18. april 2015 - 17:11

Det lyder som en fantastisk rejse, mit eneste tips er at du skal huske tamponer. De er umulige at opsporre i asien :)

Reply
Trine Theodora 20. april 2015 - 11:27

Det lyder som om du har haft en god tilgang. Jeg var væk i 6 mor og havde uden tvivl ALT for meget med! Hold det simpelt – og husk det ikke er værre, at man kan få ting sendt ud. Og bare du husker pas, penge og rejsedokumenter, så kan man sgu købe sig til resten ;-)

Reply
Trine Theodora 20. april 2015 - 11:28

Og nå ja – pak som om du skal afsted i to-tre uger max. Du kan jo vaske – så lad være med at tænke det som 3 mdr :-)

Reply
kathrine 25. april 2015 - 21:52

Hvor er bikinien fra?:)

Reply
Stinna 26. april 2015 - 13:44

Den er fra H&M :-)

Reply
Cecilie 30. april 2015 - 12:10

Har du købt den i butik eller hjemmeside, synes ikke jeg kan finde den nogen steder :)

Reply
Stinna 30. april 2015 - 17:42

Den er købt i Bruuns galleri Aarhus :-(

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy