Rejseguide til Vietnam – Det nordligste Vietnam – Sapa

af Stinna


Rejseguide til Vietnam - Sapa

De sidste par dage har jeg været i Sapa, som ligger i det nordligste Vietnam. Derfor vil jeg i dag gerne dele et indlæg med jer, som fungerer som en rejseguide til Vietnam, især den nordlige del.

Jeg er i praktik på Bach Mai hospital fire dage om ugen og vil derfor bruge mine weekender på at opleve dette skønne land. Denne weekend gik turen nordpå, for at besøge Sapa. Vi tog et nattog fra Hanoi klokken 22 torsdag aften og ankom til Lao Cai fredag morgen, hvorefter vi tog en minibus til Sapa. Vi havde valgt at planlægge hele turen selv og havde booket hotel et par dage forinden. 

REJSEGUIDE TIL VIETNAM – SAPA

Selve byen Sapa er ikke noget at skrive om. Det er tydeligt, at mange turister besøger byen og dette mærkes hurtigt. Alle menukort er på engelsk (dette kan dog være ok nogle gange), man kunne få pizza alle steder og der var mange tiggere i byen.

Første dag gik vi ud på egen hånd, for at se det smukke landskab. Om aftenen spiste vi noget vietnamesisk mad og drak nogle gode Lao Cai øl. Vi gik tidligt i seng, da vi lørdag morgen skulle på trekking tur.

Vi gik med en guide gennem det smukkeste landskab. Jeg tog simpelthen så mange billeder, for der var sindssygt smukt. Det var meget smukkere, end jeg havde forventet. På turen gik vi igennem tre små landsbyer. Jeg tog en masse billeder af de lokale og især de virkelig søde børn, kunne jeg ikke lade være med at fotografere.

Lørdag aften gik turen hjem igen. Turen til Sapa kan virkelig anbefales. Ikke for selve byen, men for den smukke natur som ses, så snart man går lidt udenfor byen. Hvis jeg besøger Sapa igen, vil jeg leje en scooter og køre til mindre turistede områder.

 

Rejseguide til Vietnam - SapaRejseguide til Vietnam - SapaRejseguide til VietnamRejseguide til VietnamRejseguide til Vietnam
Rejseguide til VietnamRejseguide til Vietnam

6 Kommentarer

6 Kommentarer

Anne-Marie 10. maj 2015 - 18:37

Det er nogle rigtig flotte og stemningsfyldte billeder. Dejligt at kunne følge med fra sidelinien. Håber I får en masse dejlige oplevelser..

Kh.
Anne-Marie

Reply
Stinna 18. maj 2015 - 15:54

Mange mange tak :-) Jeg nyder det!

Reply
Morten G 20. maj 2015 - 14:56

Det ser rigtig godt ud! Af ren nysgerrighed, hvilket kamera bruger du? Fortsat go tur

Reply
Stinna 22. maj 2015 - 02:51

Mange tak!
Det er et Sony a58 med et f1,8 objektiv på :-)

Reply
Stine 4. juli 2015 - 18:37

Ej hvor ser det smukt ud.. vi skal til Vietnam i December.. hvilken guide brugte I? Vi taler også om at tage til Sapa..

Reply
Stinna 24. juli 2015 - 18:37

Hej Stine, det er så smukt!
Vi tog et nattog til Sapa og fandt en trekking-tur med guide, da vi var deroppe :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy