Mit forår – praktik i Vietnam

af Stinna

glutenfri-pandekager-2

Her til morgen sad jeg og kiggede lidt i min kalender og så, at der i dag er præcis otte uger til jeg tager afsted i praktik. Jeg har valgt at tage en del af min uddannelse i Hanoi – Vietnam, hvor jeg skal være i praktik som sygeplejerskestuderende på et hospital i Hanoi.

Jeg har været i Vietnam før, men da var det med min kæreste. Denne gang er det med en veninde fra studiet. Jeg er meget spændt og har allerede sommerfugle i maven. Det bliver en helt anden oplevelse, end da jeg backpackede mig igennem Vietnam. Denne gang skal jeg bo i en lejlighed og får i 12 uger min hverdag i Hanoi.

Hvis du har nogle rejsetips, så kom endelig med dem som en kommentar herunder. Jeg har nogle fridage hver uge, hvor jeg har tid til at se Hanoi.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

Maja KDJ 20. februar 2015 - 14:42

Eij, hvor spændende! Håber virkelig du får en god oplevelse dernede :)

Reply
Anne-Marie 20. februar 2015 - 16:00

Det lyder helt vildt dejligt. Prøv at kigge ind på bloggen valdemarsro.dk, hvis du ikke allerede kender den.
Der blogges direkte fra Vietnam. God rejse.

Kh.
Anne-Marie

Reply
Mine ferieplaner - en tur til Kina og sommerskole - Stinna 27. juni 2016 - 11:34

[…] Sommerskolen er arrangeret af mit studie, hvor vi er fire studerende fra Danmark der skal ned på et kinesisk hospital. Jeg skyndte mig at tilmelde mig, for efter min tur til Vietnam sidste forår er jeg meget interesseret i at opleve andre landes sundhedsvæsen. Udover at opleve hospitalet i Kina, skal vi rundt i byen og også besøge byens universitet. Jeg glæder mig helt vild og ved slet ikke, hvad jeg skal forvente. Du kan læse om min tur til Vietnam her: Mit forår praktik i Vietnam. […]

Reply
Mahtab 5. november 2016 - 13:45

Hvor ligger den strand på billedet henne? Rejser til Vietnam snart, og vi aner ikke, hvor de lækre strande er. Håber du kan hjælpe :)
Mange hilsner
M

Reply
Stinna 6. november 2016 - 09:43

Det er på Phu Quoc – en lille sydlig ø :-) Min erfaring er dog (efter 2 gange i Vietnam), at det måske ikke er strande man skal komme efter. Til gengæld har Vietnam den smukkeste natur! Hvor skal du rejse henne?
Hvis du skal nord på, så kan jeg virkelig anbefale Mai Chau, Hanoi og Sapa. Du kan læse om det her på min blog.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy