Sunde vafler uden gluten

af Stinna

Sunde vafler uden gluten
Hvad er bedre end lækre vafler til morgenmad i weekenden? Jeg har efterhånden delt flere opskrifter på vafler og vil derfor også dele denne lækre opskriften. Vaflerne er glutenfri, nemme at lave og uden tilsat sukker.

Jeg topper mine vafler med friske blåbær og gerne lidt peanutbutter – mums!

Sunde vafler uden gluten

Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Ret: Bagværk, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. bananer
  • 3 stk. æg
  • 1 dl rismælk
  • 1 dl rismel
  • salt
  • ½ tsk. bagepulver
  • Evt 1 spsk. ahornsirup eller rismalt sirup
  • Kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Mos bananerne i en skål, og bland de øvrige ingredienser sammen med.
  • Tænd dit vaffeljern.
  • Kom lidt kokosolie på pladerne.
  • Steg vaflerne indtil de er dejlig gyldenbrune.

Sunde vafler uden gluten

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Sofie 3. juli 2015 - 16:22

Ved du om man kan skifte rismælk ud med komælk?

Reply
Stinna 4. juli 2015 - 03:43

Det tror jeg sagtens :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy