Rugmuffins med chokolade

af Stinna

chokomuffins-2

Jeg har igen bagt muffins, som er helt perfekte til at have med på farten. De sidste par dage har jeg spist disse chokomuffins til morgenmad, men de er også skønne at have med på madpakken, hvis man liiige mangler lidt energi. Disse muffins er ikke overdrevet søde, da de skal ses som et lille mellemmåltid. Hvis du vil have dem sødere, så tilsæt lidt honning.

Jeg har valgt at bruge ingredienser, som de fleste har hjemme i køkkenskabet eller som nemt kan købes. Jeg giver personligt lidt op på en opskrift, som indeholder en masse anderledes og dyre produkter, som man ikke kan få fat i med det samme. Men alligevel synes jeg virkelig de lidt anderledes produkter er spændende, så jeg bruger dem af og til. Hvad synes I om de lidt specielle ingredienser?


 RUGMUFFINS MED CHOKOLADE ( 6 STK) ★ 

3 æg

2 dl rugmel

1 spsk kakao

25g smeltet smør

1 dl havregryn

5 dadler – uden sten (jeg bruger dem man køber i kasse i grønt-afdelingen)

1 dl skyr

salt

40g mørk chokolade

  1. Smelt smørret.
  2. Hak dadler fint (gerne blend dem helt) og hak chokoladen groft.
  3. Bland alle ingredienserne sammen.
  4. Kommes i silikoneforme og bages ved 200 grader – ikke varmluft.
  5. Mine skulle ca. have 20 minutter – men hold øje med dem.


    chokomuffins
Print Friendly, PDF & Email
4 Kommentarer

4 Kommentarer

Anne-Marie 20. november 2014 - 15:39

Jeg bruger flere af de nye produkter, men kombinerer gerne med de klassiske. På den måde kan jeg snige flere fibre ind i kosten og lave bedre brød og kager. Men det kan jo altid erstattes af mere mel.

Kh.
Anne-Marie

Reply
Stinna 20. november 2014 - 15:45

Spændende at høre :-) Er det så mest mel du bruger?

Reply
Katrine 22. november 2014 - 11:15

Disse rugmuffins skal bruges på brunchbordet imorgen – tak for inspirationen :)

Reply
Stinna 22. november 2014 - 14:21

Det lyder godt – håber du kan lide dem :-) God weekend!

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy