Køleskabsgrød med skyr…

af Stinna

DSC01781Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har forsøgt mig særlig meget med overnight-oats. De har været meget populære i 2013, men idéen har bare ikke tiltalt mig. Men jeg har nu alligevel givet det et forsøg, for det ville være så nemt med en bøtte overnight-oats til min togtur om morgenen. For jer som ikke har prøvet det før, så er overnight-oats en type grød, som ikke skal varmes op. Den skal istedet stå i køleskabet natten over.

Jeg synes faktisk resultatet er blevet rigtig godt, selvom jeg mere er til varm grød. Men som nem og hurtig morgenmad, så er det smart.

Til én person:

1 dl mælk

1 dl havregryn

korn af ¼ vanillestang

1 dl skyr

lækker topping – jeg har tørrede æbletern, mandler og græskarkerner.

  1. Sæt havregryn, mælk og vanille i en beholder natten over i køleskabet. Det skal være rørt godt rundt.
  2. Om morgenen røres der skyr ud i blandingen. Spis med din yndlings-topping. Velbekomme!

DSC01774-2

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Charlotte 4. januar 2014 - 12:54

Nu har jeg prøvet en del forskellige versioner af køleskabshavregrød, men disse to er altså klart mine favoriter:
http://colorfulfunliving.blogspot.dk/2013/12/skyr-chia-morgengrd.html
http://colorfulfunliving.blogspot.dk/2013/10/kleskabs-havregrd-med-blegrd-sukkerfri.html
Begge indeholder frugter (æble eller hindbær) og jeg tror, det er meget med til at gøre dem ekstra lækre! Den med æblegrød er ekstra lækker med kakaopulver i, så smager den faktisk af chokolademousse :-) Så lækkert!

Reply
Stinna 4. januar 2014 - 13:24

Det lyder rigtig lækkert – det må jeg prøve næste gang :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.