Hvordan spiser du din grød…

af Stinna

DSC01890

Jeg spiser næsten altid grød til morgenmad og lige for tiden er det især denne fine vanilleprikkede havregrød der er et hit. Det er nemt og smager dejligt. Hvordan spiser du din grød?

Hvis du mangler inspiration, så er der lidt forslag her.

Vanilleprikket grød (1 person)

1 dl havregryn

1 dl vand

1 dl mælk

vanillekorn af ¼ vanillestang

1 tsk kokosolie

Det hele pånær kokosolie koges sammen. Kom kokosolie i til sidst og spist med frisk frugt.

DSC01891

Print Friendly, PDF & Email
9 Kommentarer

9 Kommentarer

Anna 7. januar 2014 - 08:39

Jeg elsker alt, hvad der hedder grød – og med de store, fine vaniljekorn, er det jo slet ikke til at stå for!
Jeg koger altid min grød på grovvalsede havregryn, vand, lidt salt, krydderi og et par æggehvider. Som regel skal der altid én eller anden form for “snask” ovenpå – fx peanutbutter, creamed coconut, mandelsmør, kokosolie eller lignende. Og så også altid noget frugt, som passer til “snasken” – jeg elsker især banan sammen med peanutbutter eller mandelsmør. Nam! :-)

Reply
Stinna 7. januar 2014 - 10:17

Æg i grød er også lækkert – det plejer jeg også at gøre.
Jeg bliver helt sulten ved tanken om peanutbutter på grød. Det vil jeg købe og afprøve snarest.
:-)

Reply
Stinna 7. januar 2014 - 10:21

Hvor ser det lækkert ud.Jeg lavede også en variant med gulerod igår – den kommer snart på bloggen.
:-)

Reply
Anette 7. januar 2014 - 18:45

Det ser rigtig godt ud! Mange tak for tippet. Jeg skal helt sikkert prøve at tilberede min grød med vanille, frisk frugt og kokosolie- jeg glæder mig helt til at smage det :)

Reply
Stinna 7. januar 2014 - 19:27

Det var da så lidt :-)

Reply
Louise 7. januar 2014 - 22:38

Til morgenmad elsker jeg at også at putte peanutbutter på og så tilføje syltetøj.
Man kan også spise grød til aftensmad. For nylig lavede jeg en havregrød, hvor jeg toppede med tun, grøn pesto og artiskokker. Det var virkelig overraskende lækkert!

Reply
Stinna 8. januar 2014 - 07:43

Det må jeg næsten prøve en dag. Det lyder lidt sjovt, men måske man kan lave det lidt ala bygotto :-)

Reply
Emilie B 10. januar 2014 - 19:56

2 dl finvalset havregryn kogt op med masser af vand, 2 spsk hytteost og husk og så toppet med en ORDENTLIG klat øko peanut butter! uhmmmm:-)

Reply
Stinna 10. januar 2014 - 22:19

Det lyder ret specielt med hytteost, smelter det så? Men nøj det lyder lækkert med peanutbutter! :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.