Granola med kanel og peanuts

af Stinna

DSC09107

Selvom det er koldt udenfor, så drikker jeg stadig næsten dagligt en smoothie. Jeg er vild med at få lidt knasende musli ovenpå. Denne musli er lavet af havregryn, peanuts og risflager. Risflagerne er købt i en helsekost og bliver meget knasende og sprøde efter en tur på panden. Udover ovenstående ingredienser har jeg tilsat kanel, honning og vanille og stegt det hele i kokosolie.

Jeg spiste det ovenpå en ananas smoothie – mums! Lav gerne en dobbelt portion – det bliver spist meget hurtigt herhjemme.

★ Glutenfri

★ Laktosefri


GRANOLA MED KANEL OG PEANUTS 

2 dl glutenfri havregryn

1 dl peanuts

1 dl risflager

1 tsk honning

2 tsk kokosolie

1 tsk kanel

1 tsk vanille

  1. Kom honning og kokosolie på panden. Varm op, så det smelter.
  2. Kom resten af ingredienserne ved (også krydderierne).
  3. Rør godt rundt og tag det af panden, når det et blevet gyldent.
  4. Opbevar i en lufttæt beholder.

DSC09102

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Josefine {The Smoothie Lover} 10. december 2014 - 12:58

Der er simpelthen intet bedre end hjemmelavet mysli. Det lyder super lækkert med risflager. Dem må jeg kigge efter. Kan du anbefale en god helsekostbutik? :)

Reply
Stinna 10. december 2014 - 13:28

Nu ved jeg ikke hvor du bor, men jeg er virkelig glad for Ren Kost i Jægergårdsgade (Aarhus). :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.