Godmorgen smoothie…

af Stinna

PicMonkey Collage.jpgJeg håber, at I alle har haft en skøn jul. Jeg elsker julen og hver jul spiser jeg min hytteostpostej som tilbehør til kartoflerne. Jeg bliver ofte spurgt, om det ikke er kedeligt at være vegetar juleaften – det er det bestemt ikke! For min er min julemenu noget helt særligt. Opskriften på min hytteost/nøddepostej er her.

Men når julen så er ovre, så går jeg lynhurtigt tilbage til min normale hverdag mht. mad. Derfor har jeg i dag lavet denne lækre smoothie til morgenmad.

Opskriften er til 2 store glas:

1 avokado

2 små bananer

1 dl jordbær

1 dl blåbær

2 spsk hørfrøolie

1 dl frosset spinat

½ tsk kanel

1 håndfuld mandler

2,5 dl mælk

2 dl vand

Det hele blendes og nydes med det samme :-)

DSC01654

3 Kommentarer

3 Kommentarer

Johanne 27. december 2013 - 18:58

Mums det lyder lækkert. Har lige fået en ny foodprocessor med tilhørende blender til jul – så den opskrift skal helt sikkert prøves. Det kunne være rigtig spændende at prøve sådan en vegetarjulefrokost, med en masse julede vegetarretter. Måske vi kunne få sådan noget stablet på benene til næste jul? ;)

Reply
Stinna 27. december 2013 - 19:47

Det var da en god idé! :-)

Reply
5 tips til en sund januar - Stinna 2. januar 2017 - 12:49

[…] ret mættende morgenmad, hvor der gerne skal være noget fedt i. Fx er jeg ret vild med chiagrød, smoothies eller havregrød. Hvis du ikke har tid om morgenen, så er det genialt at lave overnight-oats og […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy