5 idéer til morgenmad på farten

af Stinna

morgenmad på fartenDa jeg læste til sygeplejerske tog jeg hver morgen toget og spiste derfor oftest min morgenmad på farten. Det gjorde at jeg blev rimelig udfordret i, hvordan man nemmest kunne have en nem morgenmad med på farten. De 5 typer af morgenmad jeg oftest spiste vil jeg gerne vise jer i dag.

5 idéer til morgenmad på farten:

  1. Små søde morgenmadsmuffins med bær. Noget af det nemmeste at have med på farten er altså sunde små morgenmuffins. De kan blot kommes i en pose eller en lille bøtte og så hurtigt findes frem i tasken. Disse morgenmadsmuffins er fyldt me gode sager og er ikke lette som almindelige muffins, men mere kompakte på grund af mængden af havregryn. Kom lige de bær i du har i fryseren.
  2. Endnu en opskrift på muffins, men denne opskrift er mere en basisopskrift, hvor du så selv kan tilsætte bær, chokolade, kokos, nødder eller andet. Jeg spiser dem også som mellemmåltid, især da jeg læste til sygeplejerske.
  3. Chiagrød er også en nem morgenmad at have med på farten. Chiafrø røres op med kokosmælk om aftenen (lav gerne til flere dage) og om morgen røres der yoghurt eller skyr i. Kom det i en bøtte (eller et gammelt syltetøjsglas!) og spis det på vejen. Ikke så nemme hvis du skal køre bil, men hvis du skal sidde i tog som jeg gjorde, så er det en nem morgenmad.
  4. Endnu en opskrift på chiagrød, som er nem at have med på farten. Denne variant er lavet med hindbær og er en skøn afveksling fra den anden chiagrød.
  5. Skøn banangranola. Denne granola laver jeg ofte en stor portion af, så jeg har til lang tid. Kom yoghurt eller skyr i en bøtte eller syltetøjsglas og hav granolen med i en lille bøtte – så er det også virkelig nem morgenmad på farten.

Hvad spiser I, som også spiser morgenmad på farten?

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.