Madvafler lavet af majsmel

af Stinna

DSC04356

Madvafler lavet af majsmel

Istedet for pandekager lavet af majsmel, forsøgte jeg forleden at lave madvafler for første gang. Grunden til dette var, at jeg på denne måde ikke skal vende pandekagerne og derfor nemmere at lave fyldet imens (afsløret – jeg brænder ofte pandekager på, fordi jeg glemmer dem). Disse vafler er derfor ikke dessertvafler, men istedet er de lavet af majsmel og er perfekte til en portion lækker fyld. Jeg spiser oftest mine med varmt fyld, som her. Men denne gang kom jeg en lækker salat i og spiste dem med hytteost til. Til min kæreste stegte jeg hakket øko-oksekød, stegt i spidskommen.

Jeg er selv ret imponeret over disse vafler og de skal helt sikkert på bordet igen snarest.  De fungerer rigtig fint med fyld og så skal man ikke hele tiden stå og vende pandekager.

Madvafler lavet af majsmel ( 5 stk – 2. personer):

3 æg

4 spsk. majsmel

1,5 dl mælk

salt og peber

olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg, majsmel, mælk, salt og peber sammen.
  2. Når det er en homogen blanding, så er det klar til at komme i vaffeljernet.
  3. Jeg kom lidt olie i mit vaffeljern til den første vaffel. Det var ikke nødvendigt ved de næste.
  4. Kom dit yndlingsfyld i – fx. kikærtefyld.

Madvafler lavet af majsmel Madvafler lavet af majsmel

Print Friendly, PDF & Email