Vegetarisk madplan uge 9

af Stinna

Så blev det igen tid til madplanen. Jeg har som altid lavet hver anden dag til reste-dage.

I denne uge byder madplanen på:

  • Squash-frikadeller med spidskålssalat til
  • Rødbedetærte og simpel salat med peberfrugt
  • Ærterisotto.
  • Hjemmelavet pizza
  • Madpandekager med rester

Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne. Jeg vil gætte på, at den rækker til 2 voksne og 2 børn.

God fornøjelse!

MANDAG – Squash-frikadeller

Mandagen byder på disse lækre squash-frikadeller. Serveres med en spidskålssalat til. Husk at lave dobbeltportion, så der også er mad til tirsdag.

Få opskriften på squashfrikadeller ved at klikke lige her.

TIRSDAG
Rester fra mandag.

ONSDAGVegetarisk rødbedetærte med feta

Vegetarisk rødbedetærte med feta. Min kærestes favorit-tærte.

Serveres med denne simple salat til.

(Jeg tror ikke at I behøver at lave dobbeltportion her, tærten er ret stor).

Få opskriften ved at klikke lige her.

TORSDAG
Rester fra onsdag.

Ærterisotto

FREDAG – Ærterisotto

Skøn og sommerlig ærterisotto med parmesanost og ærtepuré. Selvom det er koldt, blæsende og gråt, så fik jeg lyst til denne sommerlige risotto.

Få opskriften ved at klikke lige her.

LØRDAG – lørdagen byder på hjemmelavet pizza

Find opskriften lige her.

SØNDAG – Reste-søndag 


Til denne uges reste-søndag kan du komme alle ugens reste-grøntsager i disse lækre madpandekager.

Få opskriften ved at klikke lige her.

Indkøbsliste:

Herunder er ugens indkøbsliste. Måske du allerede har en del af tørvarerne stående i køkkenskabet.

Grønt1 kg squash (2 store eller 4 små)
6 fed hvidløg
1 bakke bredbladet persille
2 spidskål
5 æbler
2 løg
500g rødbede
1 rødløg
Frisk rosmarin
(fyld til pizza)
2 røde peberfrugter
1/2 agurk
10 cherrytomater
1 citron
Kølevarer1 bakke æg
160 g parmesanost
2 dl græsk yoghurt
60g smør
1 dl creme fraiche
400g hytteost
100g feta (salatost)
(ost til pizza)
Frostvarer550g edamamebønner (frosne uden bælg)
200g frosne ærter
Tørvarer Havregryn
Salt
Peber
Olivenolie
Sirup
Æblecidereddike
3 håndfulde mandler
2 dl hvidvin
4 dl risottoris
Grøntsagsbouillionterning
Groft mel
Hvedemel
(tomatsauce til pizza)
8 Kommentarer

8 Kommentarer

Anne 4. august 2019 - 11:53

Hej Stinna
Jeg elsker dine madplaner! De er så lette at gå til, fordi de fleste ingredienser er noget, jeg har i forvejen, og jeg skal ikke købe en eller anden sjov ingrediens, som jeg sjældent får brugt. Det er ganske vist en lille ting, men ikke desto mindre er det mega godt, at du er begyndt på helt fra start at lave en bullet point-liste med opskrifterne

Reply
Stinna 5. august 2019 - 09:33

Hej Anne. Tusind tak! :-) Så dejligt at høre. Og dejligt at du har bemærket den lille detalje. Tak for feedback.

Reply
Grena 5. august 2019 - 10:45

Linket til denne uges rødbedetærte viser sidste uges tærte opskrift ;)

Reply
Stinna 5. august 2019 - 10:46

Tak det er rettet :-)

Reply
Monica 24. februar 2020 - 07:43

Kære Stinna, tusind tak for, det er meget spændende og virkelig noget lækkert vegetarisk madplaner, jeg glæder mig til at prøve laver alle dine lækkerte mad, tusind tak for, kh Monica

Reply
Stinna 24. februar 2020 - 09:09

Tusind tak skal du have :-)

Reply
Helena 25. februar 2020 - 09:12

Jeg er netop flyttet til Portugal hos min ikke-fuldt-vegetariske kæreste, og jeg har gang på gang fundet inspiration fra dine opkrifter og ugeplaner – han bliver gang på gang imponeret! Din linselasagne er virkelig lækker.

TAK <3

Reply
Stinna 25. februar 2020 - 12:22

Hvor er det dejligt at høre, mange mange tak :-) og dejligt at I kan lide mine opskrifter.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy